Op zoek naar cordaan thuiszorg?

cordaan thuiszorg
Wijkteam Thuiszorg Holendrecht Cordaan.
Cordaan locaties bij u in de buurt. Wijkteam Thuiszorg Holendrecht. Niftrikhof 20, Amsterdam. 020 229 00 85. Over ons wijkteam.: Wij zijn een team van enthousiaste wijkverpleegkundigen en verzorgenden en ondersteunen u graag met de zorg en hulp die u nodig heeft.
e-liquid
Cordaan.
Kraka-e-Sewa is de enige Surinaamse dagbesteding van Cordaan in de stad. De cliƫnten, allen Surinaams en lijdend aan beginnende dementie, komen uit de hele stad naar het Anton de Komplein in Zuidoost. De meeste met vervoer dat door Cordaan is georganiseerd.
VPN
Contact Cordaan.
Wilt u meer weten over welke mogelijkheden u heeft bij Cordaan als het gaat om thuiszorg, wonen, dagactiviteiten, werkvormen en andere diensten van Cordaan? Of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met het Cliƫnten Servicebureau: 088 267 32 26.
management
Zorg thuis Cordaan.
Leefstijlmonitoring biedt uitkomst. Cordaan biedt op basis van slimme technologie met sensoren van Sensare HomeCare: een nieuwe vorm van zorg en toezicht aan alleenwonende ouderen. Leveringsvoorwaarden Cordaan Thuiszorg. Op deze pagina vindt u de Algemene Leveringsvoorwaarden die behoren bij uw zorgovereenkomst met Cordaan Thuiszorg.
relatiegeschenken
Hulp bij het huishouden Cordaan.
De serie maakt klip en klaar duidelijk het nut, de noodzaak en onmisbaarheid van deze vorm van thuiszorg. De korte documentaires zijn gemaakt door NPO3lab en daar ook online uitgezonden. De Thuiszorgman en Fietje. De Thuiszorgman en Rogier. De Thuiszorgman en Annelies. Werkgebieden van Cordaan.
Wijkteam Thuiszorg Overtoomseveld Cordaan.
Cordaan locaties bij u in de buurt. Wijkteam Thuiszorg Overtoomseveld. Johan Jongkindstraat 3, Amsterdam. 020 229 03 69. Over ons wijkteam.: Wij zijn een team van enthousiaste wijkverpleegkundigen en verzorgenden en ondersteunen u graag met de zorg en hulp die u nodig heeft.
Thuiszorg Cordaan.
Bij Cordaan Thuiszorg kunt u terecht als u behoefte heeft aan individuele begeleiding. Begeleiding bij het omgaan met psychiatrische problemen, begeleiding als u een verstandelijke beperking heeft en zelfstandig woont, of begeleiding in uw gezin als u bijvoorbeeld een ziek kind heeft of een zware periode achter de rug heeft en langzaam de regie weer over uw leven terug probeert te krijgen.
Wijkteam Thuiszorg Maas Cordaan.
Cordaan locaties bij u in de buurt. Wijkteam Thuiszorg Maas. Ferdinand Bolstraat 321, Amsterdam. 020 229 01 96. Bel 020 229 01 96. maandag t/m vrijdag van 800: uur tot 2300: uur. Ferdinand Bolstraat 321 1072 MA Amsterdam. Werkgebieden van Cordaan.
Thuiszorg Wijkteams Cordaan.
De Cordaan wijkteams bieden zorg en ondersteuning in alle wijken van Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw Vennep. U kunt direct contact opnemen met het wijkteam in uw buurt. Voer hieronder uw postcode in en selecteer op het volgende scherm het onderdeel Thuiszorg bij de keuzevelden.
Wijkteam Thuiszorg Nieuwendam Noord Cordaan.
Cordaan locaties bij u in de buurt. Wijkteam Thuiszorg Nieuwendam Noord. Beverwijkstraat 9-E, Amsterdam. 020 229 01 50. Over ons wijkteam.: Wij zijn een team van enthousiaste wijkverpleegkundigen en verzorgenden en ondersteunen u graag met de zorg en hulp die u nodig heeft.

Contacteer ons