Meer resultaten voor ZINN Thuiszorg

ZINN Thuiszorg
Thuiszorgteam De Brink ZINN.
U wilt zelfstandig wonen in uw eigen huis, maar heeft tijdelijk verpleging en persoonlijke verzorging nodig. ZINN Thuiszorg biedt u de beste zorg thuis. Wanneer u thuis zorg nodig heeft, kan ZINN Thuiszorgteam De Brink u deskundig ondersteunen met aan en uitkleden, douchen, wassen en naar bed gaan.
bedrukken
Vacatures ZINN.
Voor ZINN zoeken wij voor onze locaties in Groningen, Haren en Hoogezand en de Thuiszorg meerdere enthousiaste collegas voor de functie van Verzorgende IG. Verzorgende IG, Thuiszorg. 16 tot 32 uur. Als gediplomeerd verzorgende-IG weet je het verschil te maken voor de bewoners, familie/ mantelzorgers en de organisatie.
https://www.keyboost.vlaanderen/nl/default/2008369/Gratis%20website%20aanmelden/Hoeveel%20bezoekers%20leveren%20de%2010%20eerste%20posities%20in%20Google%20op.aspx
Thuiszorgteam Noord/Oost ZINN.
Het team werkt vanuit ZINN locatie De Es in Selwerd. Wanneer u zorg van ZINN Thuiszorg ontvangt heeft u te maken met een klein team, waarbij u een eigen contactpersoon heeft. Zo kent u de medewerkers goed en weten zij wie u bent.
SEO checker
Thuiszorgteam Sassenstate ZINN.
U wilt zelfstandig wonen in uw eigen huis, maar heeft tijdelijk verpleging en persoonlijke verzorging nodig. ZINN Thuiszorg biedt u de beste zorg thuis. Wanneer u thuis zorg nodig heeft, kan ZINN Thuiszorgteam Sassenstate u deskundig ondersteunen met aan en uitkleden, douchen, wassen en naar bed gaan.
uitzendbureau offshore den helder
Medewerkers ZINN Thuiszorg trots op elektrisch rijden ZINN.
Medewerkers ZINN Thuiszorg trots op elektrisch rijden. Wijkverpleegkundigen van ZINN Thuiszorg zijn enthousiast over het vernieuwde wagenpark van ZINN. Sinds deze week zijn vijf van de acht autos vervangen door elektrische autos. Op de nieuwe, duurzame autos prijkt een groen thematisch ZINN logo.
Contact ZINN.
Zuiderflat Vestdijklaan 26 9721 VP Groningen. De Cirkel Dilgtweg 3c 9751 ND Haren. Deel deze pagina. Werken bij ZINN. Bij ZINN Thuiszorg bent u in vertrouwde en deskundige handen. Met uw eigen contactpersoon en kleine teams bij u in de buurt.
ZINN Thuiszorg ZINN.
Met het MTH-team medisch technisch handelen van ZINN Thuiszorg is dat mogelijk. Als één van de weinige thuiszorgorganisaties in Noord-Nederland heeft ZINN een team van verpleegkundigen geschoold om handelingen, zoals het inbrengen van een perifeer infuus of het verzorgen van een katheter, ook thuis uit te kunnen voeren.
Thuiszorgteam De Vecht ZINN.
U wilt zelfstandig wonen in uw eigen huis, maar heeft tijdelijk verpleging en persoonlijke verzorging nodig. ZINN Thuiszorg biedt u de beste zorg thuis. Wanneer u thuis zorg nodig heeft, kan ZINN Thuiszorgteam De Vecht u deskundig ondersteunen met aan en uitkleden, douchen, wassen en naar bed gaan.
Huishoudelijke hulp ZINN.
Denk dan eens aan de schoonmaakservice van ZINN Service. U bepaalt zelf hoe vaak en waarvoor u gebruik wilt maken van deze dienst. Ik had geen indicatie, maar via ZINN kon ik toch hulp inhuren om me te helpen met poetsen. ZINN Thuiszorg Huishoudelijke Verzorging.
Thuiszorgteam Reensche Compagnie ZINN.
Het team werkt vanuit ZINN locatie De Burcht. Wanneer u zorg van ZINN Thuiszorg ontvangt heeft u te maken met een klein team, waarbij u een eigen contactpersoon heeft. Zo kent u de medewerkers goed en weten zij wie u bent.

Contacteer ons