Resultaten voor wmo den haag contact

wmo den haag contact
Den Haag Contact met de gemeente.
Contact met de gemeente. Bel van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur het telefoonnummer 14070. Vanuit het buitenland belt u telefoonnummer 31 70 353 30 00. Voor veel producten kunt u een afspraak maken. U wordt dan direct geholpen. Maak een afspraak. In MijnDenHaag kunt u uw zaken regelen bij de gemeente, zoals het doorgeven van een verhuizing, het betalen van de woonlasten, het wijzigen van een parkeervergunning of uw aanvraagstatus bekijken. Ga naar MijnDenHaag. Direct online regelen. Grofvuil laten ophalen. Meld overlast of schade. Heeft u een vraag aan de gemeente? Dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier. Gemeente Den Haag.
safari zuid afrika kaapstad
Den Haag Home.
Zorg en ondersteuning. Wmo, zorg en hulp aanvragen, servicepunten, woningaanpassing, rolstoel, scootmobiel, mantelzorgers. Werk, bijstand en uitkering. Werk zoeken, bijstand, uitkeringen, toeslagen, schuldhulpverlening, Ooievaarsregelingen. Verhuizen en migratie. Verhuizing doorgeven, bewijs van bewoning, verhuizen vanuit het buitenland. Akten en verklaringen. Aanvragen of omzetten van akten, uittreksels en verklaringen zoals VOG, basisadministratie, geboorteregister. Huisvuil, huisvuilkalender, afvalpas, afval scheiden, grofvuil, tuinafval, meldingen en bedrijfsafval. Meldingen voor afval, milieu, groen, verbouwen, openbare ruimte, evenementen en andere meldingen. Rijbewijs aanvragen en vernieuwen, buitenlands rijbewijs. Gemeentebelastingen, betalen, bezwaar maken, WOZ-waarde, hondenbelasting, contact.
behandeling
Den Haag Zorg en ondersteuning.
Of heeft u gewoon behoefte aan contact? Dan kunt u met verschillende hulpdiensten contact opnemen. Daklozenloket, nachtopvang, hulp voor dakloze jongeren, Perspektyva, Haagse Straatdokter, cliënt aanmelden bij daklozenloket of woonvoorziening. Voor mensen in Den Haag met een laag inkomen heeft de gemeente afspraken gemaakt over een voordelige zorgverzekering. Met dit Den Haag Pakket bent u uitgebreid verzekerd bij Menzis of VGZ. Sociaal raadslieden: hulp en advies bij juridische problemen. Heeft u juridische problemen of vragen? Dan kunt u juridische hulp krijgen tijdens het spreekuur van de sociaal raadslieden van de gemeente. Maak hiervoor een afspraak. Samen zorg regelen. Wie dat wil, kan zorg zelf organiseren. Bijvoorbeeld voor mensen in de buurt. Samen kunt u zorg slim en dichtbij regelen. Dat kan in de vorm van een zorgcoöperatie. In Den Haag coördineren de sociale wijkzorgteams de ondersteuning aan volwassenen met meerdere ernstige problemen. Bureau Nazorg Den Haag: hulp voor ex-gedetineerden. Bureau Nazorg helpt Haagse ex-gedetineerden een leven op te bouwen wanneer ze de gevangenis verlaten. Zorgaanbieders, slim en innovatief omgaan met zorg, toolkit professionals Wmo, Intermediairen Contactpunt.
inklaring
Den Haag Wat is de Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo.
Een aanpassing in uw huis kan u ook helpen. Met de Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo helpt de gemeente u hierbij. Op deze pagina. Wat is de Wmo? Met de Wmo krijgt u hulp als u dat nodig heeft. Veel hulp kunt u zelf regelen.
gasleiding keuren

WMO-uitleg.nl is een initiatief van Hulp-In-Huis. De website van WMO uitleg maakt gebruik van cookies om jou beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Den Haag Wmo-melding doen.
Let op: een persoonlijk plan is iets anders dan een pgb-plan voor een persoonsgebonden budget. Stuur het plan per e-mail naar: meldingwmo@denhaag.nl. Per post kan ook. Stuur uw plan zonder postzegel naar.: Gemeente Den Haag. 2502 VB Den Haag. Zie ook Wat is de Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo.
Wmo-loketten Nederland, met telefoon, e-mail en site-adres Alleszelf.nl.
Sinds 2015 hebt u vaker contact met uw gemeente, omdat de nieuwe Wmo in werking is getreden. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning van mensen die niet op eigen kracht zelfredzaam zijn. Iedere gemeente organiseert de toegang tot ondersteuning op zijn eigen manier.
Den Haag Voorzieningen Wmo.
Heeft u de hele dag intensieve zorg of wijkverpleging nodig? Dan kunt u contact opnemen met het Centrum Indicatiestelling Zorg CIZ. Voorzieningen via de gemeente. Voorbeelden van voorzieningen die de gemeente regelt vanuit de Wmo.: verrijdbare douche of toiletstoel. Denk alvast na over welke leverancier uw voorkeur heeft.
Gemeente wmo Den Haag Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Den Haag, die ook te vinden zijn in de rubriek gemeente wmo! Gerelateerde berichten aan Gemeente wmo in Den Haag. Gemeente Den Haag leeft regels WMO slecht na. De uitvoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning WMO door de gemeente Den Haag is niet goed geregeld.

Contacteer ons