Meer resultaten voor aardema thuiszorg

aardema thuiszorg
Aardema Thuiszorg In voor Mantelzorg.
Aardema Thuiszorg biedt die hulp. Samen met de cliënt werkt Aardema Thuiszorg aan herstel van zelfstandigheid en daarbij doet Aardema Thuiszorg haar best om aan te sluiten bij de wensen van de cliënt. Dit kan zijn op het gebied van verzorging/verpleging maar ook huishoudelijke zorg, begeleiding individueel of in de groep.
sea
Aardema thuiszorg Sociaal Domein Friesland.
We zijn voortdurend in gesprek met de de cliënt of diens ouders en checken met regelmaat of we met elkaar nog steeds de goede dingen goed doen. Wij houden klanttevredenheidsonderzoeken, onze cliënten waarderen ons tot op heden met een 88.
wasdroger
Aardema Thuiszorg Nationale Zorggids.
Aardema Thuiszorg is een jong en dynamisch bedrijf waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Aardema Thuiszorg levert de volgende zorgproducten: Verzorging, Verpleging, Begeleiding individueel en in groepsverband en Huishoudelijke verzorging. Deze producten kunt u regulier via de zorgverzekeraar of particulier bij ons afnemen.
Pennen bedrukken
Kwaliteit van Aardema Thuiszorg Nieuwehorne.
Kwaliteit Aardema Thuiszorg. Bekijk de algemene kwaliteitsinformatie van deze instelling. Door een aandoening te selecteren kunt u ook specifieke kwaliteitsinformatie per aandoening bekijken. De kwaliteitsinformatie op deze paginas komt uit meerdere bronnen en is verzameld om u een beeld te geven van de kwaliteit van de zorg in deze instelling.
Aardema Zorggroep Medische dienstverlening Nieuwehorne Facebook 59 foto's.'
Bedankt voor het vertrouwen, ik kon het nog. Aardema Dagbesteding Franeker en Nieuwehorne Jan. Aardema Zorggroep voelt zich relaxed. 30 juli 2018. Bij Aardema Zorggroep kun je ook terecht voor mindfulness. Onze psychologenpraktijk Netwerkpsychologen" biedt vanaf september een mindfulness cursus aan.
Week van de Zorg: Aardema Thuiszorg Sa! 24.
Onlangs verhuisde Aardema Thuiszorg naar het pand van voormalig café-restaurant en zalencentrum Het Witte Huis in Nieuwhorne, een zee van ruimte na de krappe behuizing in het dorpshuis. Het overgrote deel gaat op aan kantoorruimte, De Cafetaria gaat binnenkort open.
Aardema Thuiszorg Nieuwehorne.
Aardema Thuiszorg Nieuwehorne. Aardema Thuiszorg Nieuwehorne. Adres Schoterlandseweg 104. 8414 LZ Nieuwehorne. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Nog geen waarderingen. Help anderen kiezen door de eerste waardering over Aardema Thuiszorg te Nieuwehorne te plaatsen.:
Aardema Thuiszorg Nieuwehorne thuiszorg-in.nl.
Welkom op de webpagina van Aardema Thuiszorg op thuiszorg-in.nl de beste thuiszorginstellingen website van Nederland! Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres en contactgegevens. Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Aardema Thuiszorg.
Aardema Thuiszorg BV Nieuwehorne.
Drimble Bedrijvenregister Friesland Regio Heerenveen Aardema Thuiszorg BV. Aardema Thuiszorg BV. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Nieuwehorne. Het adres van Aardema Thuiszorg BV is Schoterlandseweg 104 in Nieuwehorne. informatie alleen over nieuwehorne. Wijken in gemeente. Aardema Thuiszorg BV Dit is mijn bedrijf!
Nieuwehorne/Drachten Aardema Zorggroep start samenwerking met Smallingerland Drachtster Courant.
Foto Aardema Thuiszorg. 1621: Harry van der Raad en zijn passie voor pedalen. 1438: Alzheimercafé over Bewindvoering. 1428: Voorverkoop Oerrock 2019 start op 9 januari. 1426: Papa Mama Café over Opvoeden buiten de lijntjes. 1347: Activiteitenladder Bibliotheek Smallingerland januari 2019.
Aardema Thuiszorg Bv Nieuwehorne 8414 LZ Heerenveen, Schoterlandseweg 104, KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 01108268.
Aardema Thuiszorg BV. Delen van dit bedrijfsprofiel. Klik op één van de pictogrammen om het bedrijf te delen. Bedrijfsinformatie Aardema Thuiszorg BV. Holdings geen financiële. Kamer van Koophandel nummer. Kerncijfers Aardema Thuiszorg BV. Van 20 tot 49 Werknemers. Informatie beschikbaar als optie.

Contacteer ons